Новини

У будинках хмельничан засклено понад півсотні вікон, пошкоджених внаслідок ракетних ударів

Вже понад 50 вікон засклили комунальні служби Хмельницького мешканцям мікрорайону Дубове, у яких внаслідок терористичних дій росії осколками посікло балкони та вікна.

«Скло, поліетилен, дошки використали з матеріального резерву, який завчасно заготовили у 2022 році, передбачаючи можливі дії росії. Наразі продовжуємо скління дерев'яних вікон. Проводимо обстеження будинків у приватному секторі мікрорайону. Приймаємо заявки від мешканців на скління металопластикових вікон», - розповів в.о. начальника управління комунальної інфраструктури Василь Кабальський.

Мешканці, у яких внаслідок вибуху пошкодились металопластикові вікна, можуть звернутися до Управляючої муніципальної компанії "Дубове" (вул. Петлюри, 61 (колишня вулиця Купріна)) та написати заяву на ім'я міського голови (зразок нададуть в УМК).

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!