Новини

Місто-побратим Чеханов продовжує підтримувати Хмельницький

«Спільно з Послом України у Польщі Василем Зваричем відвідали наше місто-побратим Чеханов. Місто, яке з першого дня постійно допомагає нам на всіх фронтах: передає потужну допомогу, надає прихисток для українців, забезпечує політичну підтримку тощо.

Мешканці Чеханова передали вже десятий гуманітарний вантаж для Хмельницького. Цього разу це 23 генератори різної потужності (від 5 до 8 кВт), квадрокоптери Dji Mavic 3, медичні аптечки та ін. Загальна вартість вантажу понад 1,5 млн грн. Домовилися також про передачу нам автобуса. Домовилися і про подальшу допомогу від громади Чеханова.

Раніше Чеханов вже передавав десятки генераторів, радіостанцій, приладів нічного бачення, квадрокоптерів, а також медичні автомобілі, медичне обладнання, медикаменти, одяг та інше. Перший вантаж із Чеханова приїхав у Хмельницький ще 25 лютого.

Окрім отримання вантажу, відвідав заклади, де перебувають дітки з українських міст і сіл. Відвезли їм подарунки, поспілкувалися.

Разом із головою міста Чеханова Кшиштофом Косінскі взяв участь у презентації книги «Чеханов-Україні». На заході подякував полякам за постійну допомогу і підтримку.

Спілкувався також з місцевою владою, бізнесом, освітянами, митцями.

А також поспілкувався з низкою місцевих, регіональних та національних ЗМІ, розповів про терористичні акти, які вчиняють російські рашисти, боротьбу українців за майбутнє всього цивілізованого світу тощо.

Принагідно привітав польський народ з Днем Незалежності!

Witam z dniem niepodleglosci Polski!», - зазначив міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі фейсбук.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!