Новини

Понад три сотні хмельницьких дошкільнят уже взяли участь у проекті «KIDS`ATHLETICS»

Фахівці Міського центру по роботі з дітьми та підлітками за місцем проживання реалізовують проект «KIDS`ATHLETICS». В рамках проекту відвідують дитячі садочки громади та проводять спортивні естафети. Стартував проект наприкінці жовтня.

Під час таких розваг діти знайомляться з новими видами спортивних активностей, цікавим спортивним інвентарем, а також призвичаюються до спортивного дозвілля.

Вчора спортивний захід провели для вихованців Хмельницького закладу дошкільної освіти №43 «Горобинка». Малеча з радістю брала участь в запропонованих змаганнях.

Колектив центру уже відвідав п’ять закладів дошкільної освіти. Понад три сотні дітей долучилися до спортивних розваг. Такі корисні візити продовжуватимуть й надалі.

Реалізовується проект «KIDS`ATHLETICS» спільними зусиллями Міського центру по роботі з дітьми та підлітками за місцем проживання, управління молоді та спорту Хмельницької міської ради та Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!