Новини

За півроку роботи майже 45 тисяч відвідувачів скористалися колесом огляду у парку ім. Чекмана

Колесо огляду, що у парку ім. М. Чекмана, цьогоріч після капітального ремонту на початку травня відновило свою роботу. Атракціон одразу став користуватися популярністю у хмельничан та гостей міста. Реконструкцію колеса розпочали в 2020 році, а завершили наприкінці 2021 року. На колесі, зокрема на двадцятьох його променях, а також на зовнішньому та внутрішньому колах облаштовано ілюмінацію, яка має особливо красивий вигляд у вечірню пору доби.

«По закінченню жовтня можна підвести підсумки роботи нашого колеса огляду в парку.

Отож, атракціон пропрацював шість місяців, прийняв майже 45000 відвідувачів.

І найголовніше - за цей час приніс доходу комунальному підприємству 2 200 000 грн, що більше ніж 50% витрачених на реконструкцію коштів у попередні роки.

Комунальна власність може приносити гроші», - розповів заступник міського голови – начальник департаменту інфраструктури міста Василь Новачок на власній сторінці у мережі фейсбук.

Планується, що після зимового періоду колесо огляду відновить свою роботу в квітні наступного року.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!