Рішення виконавчого комітету

від 27.10.2022 № 777 "Про делегування повноважень щодо організації та координації заходів з відновлення пошкоджених об’єктів на території Хмельницької міської територіальної громади та створення комісії з обстеження об’єктів, пошкоджених внаслідок збройно

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від 27.10.2022 № 777

Про делегування повноважень щодо організації та координації заходів з відновлення пошкоджених об’єктів на території Хмельницької міської територіальної громади та створення комісії з обстеження об’єктів, пошкоджених внаслідок збройної агресії Російської Федерації

 

Розглянувши клопотання управління житлової політики і майна Хмельницької міської ради, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19.04.2022 № 473 «Про затвердження Порядку виконання невідкладних робіт щодо ліквідації наслідків збройної агресії Російської Федерації, пов’язаних із пошкодженням будівель та споруд», з метою ліквідації небезпечних наслідків збройної агресії Російської Федерації, організації та координації виконання невідкладних робіт з відновлення пошкоджених об’єктів критичної інфраструктури внаслідок ракетних ударів на території Хмельницької міської територіальної громади, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Делегувати управлінню з питань цивільного захисту населення і охорони праці Хмельницької міської ради повноваженя щодо організації та координації заходів з відновлення об’єктів на території Хмельницької міської територіальної громади пошкоджених внаслідок збройної агресії Російської Федерації, в тому числі заходів передбачених чинним законодавством України.
  2. Створити комісію з обстеження об’єктів, пошкоджених внаслідок збройної агресії Російської Федерації у складі згідно з додатком.
  3. Комісії з обстеження об’єктів, пошкоджених внаслідок збройної агресії Російської Федерації за результатами своєї роботи складати акт комісійного обстеження об’єктів, пошкоджених внаслідок збройної агресії Російської Федерації.
  4. За можливості до участі в роботі комісії залучати власника (управителя/балансоутримувача) пошкодженого об’єкта.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови - директора департаменту інфраструктури міста В. Новачка.

 

Міський голова  О. СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!