Новини

ГО «Заходи» допомагає релокованим громадським організаціям та внутрішньо переміщеним особам

Громадська організація «Заходи» переїхала до Хмельницького з Маріуполя та активно працює з громадськими організаціями та переселенцями, які були змушені залишити власні міста через російську агресію. Відкрили коворкінг центр «Заходи Хаб» (вул. Кам’янецька, 112/2) на базі Хмельницького національного університету, де створено умови для роботи онлайн та офлайн (зручні робочі місця, безкоштовний інтернет, затишна атмосфера, кава-паузи) для індивідуальних відвідувачів та команд.

Члени організації проводять тут власні тематичні заходи та допомагають із участю в грантових проєктах.

Наразі реалізують проєкт «Антикризовий хаб для релокованих громадських організацій «Все буде добре» в рамках проєкту «Створення антикризових хабів для ОСГ», що впроваджується ІСАР «Єднання» та реалізується завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

В рамках проєкту запроваджено конкурс міні-грантів на організацію та проведення заходів або проєкту за участю внутрішньо переміщених осіб.

Учасниками конкурсу можуть бути: громадські організації, волонтери, громадські об’єднання, активісти, вищі навчальні заклади, профспілки, благодійні фонди та інші об’єднання громадян.

Проєкти та заходи повинні бути на теми дозвілля, психології, культури тощо.

Умови участі:

- придумати власну ідею заходу за участю ВПО, не менше 40%;

- заповнити заявку на участь в конкурсі за посиланням;

- пройти короткий місячний курс в «Академії активістів ВПО» для підвищення спроможності вашої організації;

- скласти кошторис та презентувати свою ідею;

- переможцю буде надано суму до 5500 грн на втілення заходу та допомогу в реалізації від команди ГО «Заходи».

Заявки приймаються до 30.10.2022 року. Результати відбору будуть оголошенні 01.11.2022 року.

Додатково ГО «Заходи» пропонує безкоштовний офіс на 3 місяці, техніку для роботи (ноутбук, принтер) інформаційний супровід заходу та менторську підтримку.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!