Новини

Міський голова привітав матерів, які народили на День міста

На День міста у Хмельницькому міському перинатальному центрі народилося 11 немовлят: 5 дівчаток і 6 хлопчиків. Їхніх матусь привітав Хмельницький міський голова Олександр Симчишин.

«Народження дітей - це завжди про віру в майбутнє.

2857 немовлят з'явилося на світ від початку року в пологових нашого міста.

Звісно, це не лише хмельничани. Через війну в нашому місті народилося багато киян, маріупольців, сумчан, харків'ян тощо. Всі вони тепер трохи наші. Впевнений, жодна із їх родин не опинилася у такий переломний для себе час у Хмельницькому випадково.

Сьогодні вже традиційно привітав сім'ї 5 дівчаток та 6 хлопчиків, що народилися у міському перинатальному центрі на День міста. Найбільше хочу, щоби їх дитинство минало у мирній Україні після нашої Української Перемоги. Заради них ми і боремося!» - зазначив Хмельницький міський голова Олександр Симчишин.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!