Новини

Амбулаторія сімейної медицини у Лезневому оновлена і має свою медичну лабораторію

Амбулаторія сімейної медицини №11, що у мікрорайоні Лезневе, тепер оновлена після ремонту, а також має свою медичну лабораторію.
"Це черговий крок наближення лікарських послуг до людей. 
Наразі амбулаторія обслуговує понад 5 тисяч осіб і забезпечує потреби мікрорайону. Окрім поточного ремонту та придбання техніки, тут облаштували лабораторію – зробили ремонт, придбали меблі, купили обладнання, яке дозволяє зробити низку аналізів відразу на місці. Витратили на це близько 415 тис. грн.
Раніше відібрані аналізи возили в інші лабораторії або направляли туди людей, тепер економимо і час пацієнтів, і ресурси.
За попередні кілька років ми оновили 30 амбулаторій громади, далі плануємо відкривати нові та осучаснювати заклади вторинного рівня надання допомоги", - написав Хмельницький міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі Фейсбук.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!