Новини

Відзначили рятувальників та фармацевтів

17 вересня - День рятівника. Напередодні міський голова Олександр Симчишин подякував рятувальникам Хмельниччини за їх нелегку, складну, часто небезпечну, але надзвичайно потрібну роботу.

«Хочеться побажати вам аби ви завжди з усіх своїх завдань обов’язково поверталися додому. Я щиро дякую усім вам за співпрацю. Вона для наших людей, для наших мешканців. Впевнений, що всі вони за вашою спиною почувають себе у безпеці. Дякую вам за ефективне, якісне та героїчне виконання обов’язку, адже після 24 лютого додалося багато роботи, і сьогодні в рятувальників свій фронт. Цей фронт і на передовій, і в тилу, і тоді коли наші мужні воїни виганяють з української землі всю нечисть. Щиро вітаю усіх, бажаю усім нам перемоги!», - зазначив Олександр Сергійович.

Міський голова вручив сертифікат на спецобладнання, який передбачає отримання 19 сучасних радіостанцій та пневмокаркасний намет із системою життєзабезпечення.

Також сьогодні з нагоди Дня фармацевтичного працівника, який традиційно відзначається в третю суботу вересня, заступник міського голови Михайло Кривак відзначив кращих представників галузі Хмельницької громади.

«В аптечних закладах міста мені подобається, що я не бачу байдужості у ставленні до відвідувачів. Ваша робота цікава та різностороння і ви гарно ставитеся до клієнтів та з розумінням – до усіх відвідувачів. Ви не просто продаєте ліки, а консультуєте, підказуєте, вислуховуєте людей, постійно вдосконалюєтеся. Сьогодні ви отримуєте вітання як кращі в своїй професії. Прийміть також вітання від міського голови Олександра Симчишина. Бажаю міцного здоров’я, кар’єрного зростання, мирного неба та швидкої перемоги», - зазначив Михайло Кривак.

Також заступник міського голови за сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток фармацевтичної галузі Хмельницької громади та з нагоди професійного свята вручив почесні грамоти кращим представникам галузі.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!