Проекти рішень міської ради

Про збільшення розміру статутного капіталу Хмельницького комунального підприємства «Електротранс» та затвердження нової редакції Статуту Хмельницького комунального підприємства «Електротранс»

 

Про збільшення розміру статутного капіталу Хмельницького комунального підприємства «Електротранс» та затвердження нової редакції Статуту Хмельницького комунального підприємства «Електротранс»

 

Розглянувши клопотання виконавчого комітету та враховуючи рішення тринадцятої сесії Хмельницької міської ради №93 від 23.02.2022 року «Про внесення змін до бюджету Хмельницької міської територіальної громади на 2022 рік», рішення виконавчого комітету Хмельницької міської ради №361 від 09.06.2022 року «Про внесення змін до бюджету Хмельницької міської територіальної громади на 2022 рік», керуючись Положенням про порядок збільшення (зменшення) розміру статутного капіталу комунального унітарного підприємства Хмельницької міської ради, затвердженого рішенням міської ради №1 від 30.05.2007 року та Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Збільшити розмір статутного капіталу Хмельницького комунального підприємства «Електротранс» на суму 23 631 150,00грн (двадцять три мільйона шістсот тридцять одна тисяча сто п’ятдесят гривень 00 копійок).

2. Внести зміни до Статуту Хмельницького комунального підприємства «Електротранс», а саме:

2.1. в тексті Статуту вираз «територіальна громада м.Хмельницького» замінити виразом «Хмельницька міська територіальна громада» у відповідних відмінках;

2.2. у пункті 1.2 вираз «вул.Гагаріна, буд.3» замінити виразом «вул.Героїв Маріуполя, буд.3»;

2.3. вираз «міський бюджет» замінити виразом «бюджет Хмельницької міської територіальної громади»;

2.4. у пункті 2.2.13.  вираз «їдальні» замінити виразом «буфету»;

2.5. пункт 4.2. викласти в новій редакції: «Директор Підприємства призначається на посаду міським головою шляхом укладення контракту з подальшим виданням розпорядження та звільняється з посади розпорядженням міського голови. Прийняття і звільнення директора із займаної посади узгоджується з центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері транспорту у межах повноважень відповідно чинного законодавства.»

3. Затвердити нову редакцію Статуту Хмельницького комунального підприємства «Електротранс», який доручити підписати директору ХКП «Електротранс» С.Бобуху (згідно з додатком).

4. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови М.Ваврищука та Хмельницьке комунальне підприємство «Електротранс».

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань роботи житлово-комунального господарства, приватизації та використання майна територіальної громади міста.

 

Міський голова О.СИМЧИШИН

File link
Size: 309 КБ
Extension: pdf

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!