Новини

На перехресті вулиць Бандери та Мирного встановлюють новий світлофорний об’єкт

Для покращення умов та безпеки дорожнього руху на перехресті вулиць Степана Бандери та Панаса Мирного працівники комунального підприємства по будівництву, ремонту та експлуатації доріг виконавчого комітету Хмельницької міської ради виконують роботи із улаштування світлофорного об’єкта.

Вже встановлено світлофорні стійки, 8 транспортних та 6 пішохідних світлофорів. На поточному тижні заплановано прокладення кабелів живлення до світлофорного об’єкта.

Також на вказаному перехресті заплановано влаштування додаткових регульованих пішохідних переходів з елементами тактильної плитки на підходах до них, а також освітлення. Світлофорний об’єкт буде обладнано пристроями звукового супроводу для осіб з вадами зору та системою відеоспостереження.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!