Новини

Майже півтори сотні велосипедистів взяли участь у благодійному заїзді

В Хмельницькому відбувся благодійний велопробіг, приурочений Дню Державного Прапора України та Дню Незалежності України. Учасники прикрасили свої велосипеди національними символами, стрічками, прапорцями, одягнули вишиванки та проїхалися центральними вулицями Хмельницького.

На початку заїзду велосипедисти заспівали державний гімн та хвилиною мовчання вшанували усіх Героїв, які віддали власне життя за Україну.

Стартували від кінотеатру ім. Т. Шевченка. Далі маршрут пролягав вулицями: Володимирською, Героїв Майдану, Кам`янецькою, Прибузькою, Трудовою, Шевченка, Проскурівською. Загальна дистанція заїзду становила близько 10 км.

Учасники велозаїзду також долучилися до збору коштів для українських захисників. Гроші будуть використані для закупівлі квадрокоптера, який буде передано військовим на передову.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!