Рішення виконавчого комітету

від 14.07.2022 № 462 "Про організацію роботи з фортифікаційними (захисними) спорудами на території Хмельницької міської територіальної громади"

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ
від 14.07.2022 № 462

Про організацію роботи з фортифікаційними (захисними) спорудами на території Хмельницької міської територіальної громади

 

 

На підставі Закону України «Про правовий режим воєнного стану», указів Президента України від 24.02.2022 № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», № 68/2022 «Про утворен­ня військових адміністрацій», враховуючи наказ начальника обласної війсь­кової адміністрації від 03.05.2022 № 18/2022-н дск «Про організацію роботи з форти­фікаційними (захисними) спорудами на території Хмельницької області», з метою приведення фортифікаційних (захисних) споруд, побудованих на території Хмельницької міської територіальної громади, до вимог керівних документів, організації їх утримання та зберігання у належному стані до подальшого використання, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

 

В И Р І Ш И В:

 

  1. Затвердити акт прийняття-передачі фортифікаційної (захисної) споруди між Департаментом розвитку громад, будівництва та житлово-комунального господарства Хмельницької обласної військової адміністрації та Хмельницькою міською радою Хмельницької області з врахуванням недоліків викладених в акті обстеження (додається).
  2. Управлінню комунальної інфраструктури прийняти на баланс фортифікаційну (захисну) споруду,  зазначену в акті.
  3. Департаменту інфраструктури міста, комунальному підприємству «Навчально-тренувальний центр Хмельницької міської територіальної громади» спільно з командирами добровольчих формувань Хмельницької міської територіальної громади провести інвентаризацію та перевірку стану фортифікаційних (захисних) споруд, побудованих на території Хмельницької міської територіальної громади, сформувати перелік,  спланувати необхідний перелік заходів щодо їх дообладнання та приведення у відповідність, організувати  їх охорону. Реалізацію необхідних заходів забезпечити із залученням добровольчих формувань Хмельницької міської територіальної громади.
  4. За результатами інвентаризації управлінню комунальної інфраструктури прийняти на баланс виявлені.
  5. Визначити відповідальним за збереження, утримання побудованих на території Хмельницької міської територіальної громади фортифікаційних (захисних) споруд управління комунальної інфраструктури.
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови В. Новачка.

 

    Міський голова   О. СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!