Новини

«Бій за Україну»: у Хмельницькому виступить Національний президентський оркестр

Мистецтво сьогодні – могутня зброя, що не лише ідентифікує українську національну культуру, а й зміцнює бойовий дух воїнів-захисників, підтримує моральний та психологічний стан населення, особливо громадян, що перебувають у місцях вимушеної евакуації, духовно згуртовує українську націю у боротьбі проти ворога, надихає на перемогу над рашизмом!

Національний президентський оркестр спільно з Івано-Франківським національним академічним драматичним театром імені І. Франка організував національний мистецький проєкт «Бій за Україну» за участю заслуженої артистки України Ірми Вітовської та народних артисток України Лесі та Галини Тельнюк, який триватиме протягом двох тижнів, з 8 по 22 травня.

10 травня о 18.00 концерт на підтримку Збройних Сил України відбудеться в Хмельницькому обласному академічному музично-драматичному театрі імені М. Старицького.

Вхід вільний.

 

 

 

 

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!