Новини

Хмельничани безкоштовно роздають соціальний хліб переселенцям

Борис Таращан, Сергій Фаненштель та колектив пекарні «Mlyn Bakery» волонтерять від самого початку вторгнення рф. Щойно у Хмельницькому з’явились перші вимушені переселенці, частину виготовленої продукції почали направляти для допомоги постраждалим від війни співвітчизникам. Хліб випікають за спеціальними рецептами із натуральної пшеничної закваски та борошна з твердих сортів пшениці. Щодня після 15.00 свіжі буханці роздають прямо у пекарні, яка розташована у приміщенні Центрального універмагу.

«Триває всенародна війна проти путінської агресії, тому усі маємо докладати зусиль для нашої перемоги. Кожен робить те, що вміє. Ми печемо хліб у Хмельницькому вже майже два роки. Щодня випікаємо соціальний хліб для переселенців: частину надаємо громадській організації «Територія Добра Поділля», частину роздаємо самі», - розповідають власники пекарні Борис та Сергій.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!