Новини

Порушників паркування автомобілів штрафуватимуть без попередження

Від 1 квітня інспектори з паркування відновили роботу з виявлення водіїв-правопорушників в частині зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів, зафіксованих в режимі фотозйомки (відеозапису) та, відповідно, складають постанови про притягнення до адміністративної відповідальності. Вони також звертаються до водіїв дотримуватись правил дорожнього руху та не створювати перешкод громадському транспорту й іншим учасникам дорожнього руху.

За порушення правил паркування передбачено штраф для водіїв, які залишили свої автомобілі у недозволених для цього місцях.

«У Хмельницькому інспекція з паркування майже 3 тижні виносила попередження водіям через порушення правил паркування. Всього таких попереджень було понад півтори тисячі.

На жаль, попередження не працюють. Тепер порушників одразу штрафуватимуть», - зазначив заступник міського голови Микола Ваврищук.

Перевірити інформацію про штрафи можна за посиланням: https://inspector.khm.gov.ua/.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!