Новини

Уроки англійської та цікаві майстерки пропонує дітям-переселенцям та юним хмельничанам Центр національного виховання учнівської молоді

У приміщенні Центру, у класі англійської мови відбулося тематичне заняття для дітей віком 8-12 років. Тема уроку – «Професії». Викладач Наталія Валькова ознайомила школярів з найдавнішими професіями, серед яких – поштар, швачка, моряк, кухар, музикант. Використовуючи знання з англійської мови, діти розповідали про спеціальність їхніх батьків. Також у ході уроку розглянули найпопулярніші професії у сучасному світі та з’ясували у кого які вподобання щодо вибору професії.

Для дітей віком 10-14 років у приміщенні Центру також проведено вікторину «Типи та види темпераменту». Заняття доповнили мовними розвиваючими вправами і тестами на логічне мислення. Діти були активними, спілкувалися між собою, обмінюючись враженнями та аналізуючи який тип особистості отримав в результаті тестового експериментального дослідження кожен учасник і чи співпадають ці визначення з їхнім внутрішнім «Я» та повсякденною поведінкою.

Викладачі Центру проводять майстерки для дітей і в інших локаціях міста. Так, майстер-клас з малювання «Мистецтво ХХІ століття» проведено у Центрі Соціально-психологічної підтримки, майстерку з виготовлення оригамі – у мистецькому просторі обласного художнього музею.

Такі заходи позитивно впливають на емоційний стан їхніх учасників, серед яких були і діти вимушених переселенців. Про це говорить і кількість охочих їх відвідувати.

У п’ятницю, 1 квітня, о 15.00 у фойє 2-го поверху ЦНВУМ (вул. Шухевича, 1 Б) відбудеться розважально-ігрова програма для дітей «Ми сильні, спритні та сміливі!» до Міжнародного Дня сміху. На учасників чекають розваги, творчі завдання, конкурси ну і звичайно гарний настрій та сміх.

За додатковою інформацією звертатися за номером телефону: (096) 173-46-60.

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!