Новини

Інструментальний ансамбль «Імпреза» - учасник безстрокової акції «Закрийте небо над Україною!»

Вулиця Проскурівська стала сценічним майданчиком просто неба для відомих митців, які беруть участь у безстроковій акції “Закрийте небо над Україною!”. Хмельницькі музичні колективи та окремі виконавці надихають своїми виступами усіх перехожих хмельничан та гостей міста.

Сьогодні на майдані поблизу кінотеатру імені Т. Шевченка своє мистецтво дарував інструментальний ансамбль «Імпреза» Хмельницької школи мистецтв. У виконанні викладачів школи прозвучав Гімн України, інші музичні та пісенні твори українських композиторів: «Пісня про рушник» Платона Майбороди, «Мелодія» Мирослава Скорика, «Україна» Тараса Петриненка, а також «Діві Марії» хмельницького композитора Олександра Дударя.

Нагадаємо, безстрокова акція на підтримку Збройних Сил України, добровольчих батальйонів Територіальної оборони і всіх захисників України розпочалася 14 березня, у День українського добровольця, виступом міського академічного муніципального естрадно-духового оркестру та його солістів. Згодом до неї долучився відомий хмельницький гурт “Мотор’Ролла", лауреатка міжнародних конкурсів бандуристка Марина Круть та рок-гурт “Stanza”.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!