Новини

Вчителі Хмельницької громади підтримують дітей в час війни

Російські окупанти, вдершись на українську землю відібрали в школярів можливість нормально навчатися. У закладах освіти нашої громади тривають канікули, спричинені війною.

Хмельницька міська рада, Департамент освіти та науки рекомендують педагогам психологічно підтримувати дітей, заспокоювати їх, по можливості налагодити регулярне спілкування з учнями.

Великий масив інформації, часто негативної, звалився на дитячу психіку. Тому закладам освіти було рекомендовано не залишати школярів наодинці з проблемами. Педагоги почали систематичне онлайн-спілкування з учнями насамперед найменшими. Для дітей щоденно пропонують масу цікавих зустрічей онлайн.

Зокрема, педагоги нашої громади намагаються підтримувати сталий зв’язок із учнями. З дітворою спілкуються в онлайн-форматі, влаштовують різноманітні майстер-класи, години спілкування, пізнавальні вікторини. Вчителі разом з дітьми мандрують світом казок, занурюються у неповторний світ природи, виготовляють цікаві саморобки, малюють рідну країну та вірять, що незабаром відновиться очне навчання.

Окрім підтримки учнів та організації онлайн-зустрічей вчителі активно займаються волонтерством.

У цей важкий час всі освітянська ланка Хмельницької громади залишається на зв’язку із учнями та їхніми батьками.

Доки ми єдині, ми непереможні!

Слава Україні! Героям слава!

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!