Проекти рішень виконавчого комітету

Про розгляд заяви громадської організації «Хмельницьке міське товариство охорони пам’яток історії та культури»

Про розгляд заяви громадської організації «Хмельницьке міське товариство охорони пам’яток історії та культури»

 

Розглянувши заяву громадської організації «Хмельницьке міське товариство охорони пам’яток історії та культури» щодо  продовження договору оренди нежитлового приміщення загальною площею 41,0 кв.м яке знаходиться на вул. Кам’янецькій, 72 укладеного 28 травня 2019 року, враховуючи довідку балансоутримувача КП «Агенція муніципальної нерухомості» від 21.02.2022 №100/в, в якій зазначається, що орендар протягом строку оренди не дотримувався умов договору оренди по сплаті орендної плати своєчасно та в повному обсязі, має заборгованість по сплаті орендної плати за три місяці, а також не здійснив страхування орендованого майна,  керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 18, ст. 19 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», п. 144 Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 червня 2020 року № 483, виконавчий комітет міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Відмовити громадській організації «Хмельницьке міське товариство охорони пам’яток історії та культури» у продовженні договору оренди індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Хмельницького на нежитлове приміщення загальною площею 41,0 кв.м, яке знаходиться на вул. Кам’янецькій, 72  укладеного 28 травня 2019 року.  

2. Комунальному підприємству «Агенція муніципальної нерухомості» повідомити Орендаря про те, що договір оренди підлягає припиненню на підставі закінчення строку оренди орендованого майна та про необхідність звільнення орендованого приміщення і підписання акту приймання-передачі.

            3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови - директора департаменту інфраструктури міста В. Новачка.

 

Міський голова   О. СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!