Рішення міської ради

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду громадянам

 

 

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА


Рішення двадцятої сесії

№68 від 31.10.2012 р.

 

 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду громадянам

 

Розглянувши пропозицію постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Земельним кодексом України, Законом України “Про оренду землі”, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надати її в оренду громадянам згідно з додатком.

2. Направити рішення Державній податковій інспекції в м.Хмельницькому для контролю за повним і своєчасним стягненням до бюджету орендної плати за землю.

3. Громадянам укласти договір оренди землі у чотирьохмісячний термін.

4. Землекористувачам сплатити плату за землю у розмірі земельного податку до державної реєстрації договору оренди землі (від дати прийняття даного рішення).

5. Замовникам, у відповідності до рішення двадцять другої сесії міської ради №23 від 17.12.2008р. "Про затвердження Порядку участі замовників у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м.Хмельницького та визнання такими, що втратили чинність, рішень міської ради та пунктів рішення виконавчого комітету" внести кошти на розвиток соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури міста, укласти відповідні угоди з управлінням капітального будівництва.

6. У разі зняття та перенесення поверхневого ґрунтового покриву (родючого шару ґрунту) за межі земельної ділянки, що відводиться, необхідно отримати відповідний дозвіл у Державній інспекції сільського господарства в Хмельницькій області.

7. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови І.Прокопця і управління земельних ресурсів та земельної реформи.

8. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

Міський голова С.Мельник

 

Додаток

до рішення сесії міської ради

від 31.10.2012р. №68

СПИСОК

громадян яким затверджуються проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надаються земельні ділянки в оренду

№ п\п

Назва юридичних осіб, громадян

Місце розташування земельної ділянки

Цільове використання, підстава та категорія земель

Площа,м2

Термін оренди

1.

гр. Демчишен Михайло Григорович

гр. Демчишена Світлана Володимирівна

гр. Демчишин Володимир Григорович

гр.Демчишена Яна Григорівна

м.Хмельницький,

вул.Вінницька,12

під будівництво павільйону-магазину для продажу продовольчих і промислових товарів, а також побутового обслуговування населення (довідка БТІ від 14.11.2011р. №682/01-15, рішення 16-ї сесії міської ради від 11.04.2012р. №35)

Категорія земель - землі житлової та громадської забудови

3730

на 3 роки

 

Завідуюча юридичним відділом Л. Демчук

Начальник управління земельних ресурсів та земельної реформи  С. Самишкін

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!