Рішення міської ради

Про впровадження місцевої мережі стаціонарних технічних засобів (приладів контролю) для фіксації адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі на вулично-дорожній мережі Хмельницької міської територіаль

 

 

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА


Рішення позачергової одинадцятої сесії

№6 від 30.12.2021 р.

 

Про впровадження місцевої мережі стаціонарних технічних засобів (приладів контролю) для фіксації адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі на вулично-дорожній мережі Хмельницької міської територіальної громади

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету Хмельницької міської ради, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 10.11.2017 №833 «Про функціонування системи фіксації адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі», наказом Міністерства внутрішніх справ України від 06.04.2020 №326 «Про затвердження деяких нормативно-правових актів у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Впровадити місцеву мережу стаціонарних технічних засобів (приладів контролю) для фіксації адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі на вулично-дорожній мережі Хмельницької міської територіальної громади.

2. Доручити комунальному підприємству по будівництву, ремонту та експлуатації доріг виконавчого комітету Хмельницької міської ради організувати підключення до електропостачання стаціонарних технічних засобів (приладів контролю) для фіксації адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі на вулично-дорожній мережі Хмельницької міської територіальної громади.

3. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови - директора департаменту інфраструктури міста В.НОВАЧКА.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань роботи житлово-комунального господарства, приватизації та використання майна територіальної громади міста.

 

Міський голова О.СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!