Рішення виконавчого комітету

від 23.12.2021 року № 1226 "Про надання дозволу управлінню капітального будівництва передати на баланс Департаменту освіти та науки заклад загальної середньої освіти  "

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ
від 23.12.2021 року № 1226

Про надання дозволу управлінню капітального будівництва передати на баланс Департаменту освіти та науки заклад загальної середньої освіти  

 

 

Розглянувши клопотання управління капітального будівництва, Департаменту освіти та науки, комунального закладу загальної середньої освіти «Початкова школа № 1 Хмельницької міської ради», в зв’язку із завершенням виконання робіт з будівництва навчально-виховного комплексу на вул. Залізняка, 32, а саме ІІ черга будівництва-початкова школа, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про освіту», виконавчий комітет Хмельницької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Дозволити управлінню капітального будівництва Хмельницької міської ради передати на баланс Департаменту освіти та науки об’єкт будівництва - навчально-виховний комплекс на вул. Залізняка, 32, (ІІ черга будівництва-початкова школа) вартістю 132 856 319 (сто тридцять два мільйона вісімсот п’ятдесят шість тисяч триста дев’ятнадцять) гривень, враховуючи сертифікат серії ІУ № 122211130628 від 03.12.2021.

2. Дозволити Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради передати об’єкт, зазначений в п.1 даного рішення на баланс комунальному закладу загальної середньої освіти «Початкова школа № 1 Хмельницької міської ради».

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови  М. Кривака та М. Ваврищука.

 

Міський голова     О. СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!