Новини

Олександр Симчишин взяв участь у засіданні правління Асоціації міст України

Головне питання: надзвичайно загрозлива ситуація із цінами на електроенергію. За останні місяці вартість електроенергії для бюджетних установ, вуличного освітлення, електротранспорту, водоканалів зросла в 2-3,5 рази. Натомість на 2022 рік постачальники взагалі озвучують ймовірні ціни вище 7 грн за кВт. Це додатково десятки і десятки мільйонів з бюджету, додаткове зростання вартості товарів та послуг і велика загроза для комунального господарства. Асоціація міст вимагає від Кабміну стабілізувати ціни на електроенергію, аби уникнути ймовірної кризи.

"Обговорюємо також бюджетний процес 2022 для місцевих громад, - зазначає міський голова Хмельницького, - виконання Меморандуму щодо теплопостачання, позитивні заходи з енергоефективності, низку робочих питань.

Додам, що до складу АМУ прийняли нових учасників. Відтепер в Асоціації вже 974 громади! Спільними зусиллями!

Окрім того, в столиці мав кілька хороших зустрічей, які обов’язково дадуть результат для нашої громади!

Працюємо далі…"

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!