Новини

Активні спортивні ігрові вихідні

Минулі вихідні пройшли досить активно у плані спортивних подій. У місті Хмельницькому відбулися чергові ігри чемпіонатів України з волейболу та баскетболу серед чоловічих команд. Жіноча гандбольна команда зіграла свої ігри на виїзді у м. Ужгороді.

У спортивному комплексі «Новатор» свої ігри чемпіонату України зіграли і баскетбольна, і волейбольна команди.

Баскетбольна команда «Хмельницький» приймала команду «Хімік» з м. Южне (Одеська область) та блискуче отримала перемогу у двох іграх: 96 : 88 та 103 : 84. Наразі БК «Хмельницький» посідає третє місце у Вищій лізі чемпіонату України групи 2.

Чоловіча волейбольна команда «Поділля» також здобула дві впевнені перемоги із рахунком 3 : 0, зігравши з командами «Хімік» та «Нікополь». Команда «Поділля» посідає друге місце у турнірній таблиці чемпіонату України Вищої ліги.

У м. Ужгороді відбувся черговий тур чемпіонату України з гандболу серед жіночих команд Вищої ліги. Наша команда «ДЮСШ 1-ХНУ» зіграла дві гри з командою «Карпати». Першу гру програли з рахунком 26 : 28, у другій грі здобули перемогу з рахунком 28 : 38.

Вітаємо наші команди з чудовим виступом та бажаємо лише перемог у наступних іграх.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!