Новини

11 дзвінків пролунало під час прямої телефонної лінії «Міська влада відповідає»

Відбулася традиційна пряма телефонна лінія «Міська влада відповідає». Сьогодні із мешканцями громади спілкувався заступник міського голови – директор департаменту інфраструктури міста Василь Новачок. Оскільки Василь Пилипович курує комунальну сферу, то й більшість питань стосувалися саме житлово-комунального господарства. Протягом години пролунало 11 дзвінків, мешканці громади порушили 20 питань.

Зателефонував хмельничанин, який просив звернути увагу на паркування автомобілів на вулиці Пилипчука та вирішити питання парковки у заборонених для цього місцях. Також чоловік просив розширити тротуар на цій же вулиці.

«В Хмельницькому працює інспекція з паркування, яка складає адміністративні протоколи на водіїв, які порушують правила. Дамо доручення управлінню транспорту та зв᾽язку, щоб вони у своїх маршрутах роботи інспекторів врахували й вулицю Пилипчука. Стосовно розширення тротуару, то маємо рішення про перенесення огорожі і тоді це питання буде вирішено», - зазначив Василь Пилипович.

Були також питання щодо виділення житла, земельних ділянок.

Василь Пилипович зазначив, що квартири та земля виділяються відповідно до черги і ніхто не може зміщувати чергу чи черговість людей, які у ній перебувають, адже за це є кримінальна відповідальність.

Мешканці сіл, які приєднались до Хмельницької громади, також активно користуються можливістю особисто поспілкуватися із представниками влади. Звернулася на телефонну лінію мешканка села Бахматівці, яка просила навести лад на зупинках громадського транспорту та узбіччях доріг. Також жінка розповіла, що у них є дорожній працівник, але на її думку, він недобросовісно виконує свою роботу.

«Я вас почув, обов’язково будемо вживати заходів, щоб вирішити питання», - запевнив Василь Новачок.

Ще один дозвонювач просив облаштувати сквер біля поліклініки №2, що на проспекті Миру, та збільшити кількість зелених насаджень по місту.

Жодне звернення хмельничан заступник міського голови не залишив без належної уваги та детального роз’яснення. Конкретні доручення з порушених питань дав керівникам відповідних виконавчих органів міської ради.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!