Новини

Відбудеться засідання постійної комісії

10 листопада 2021 року о 14.00 в сесійній залі міської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань роботи житлово-комунального господарства, приватизації та використання майна територіальної громади міста.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання постійної комісії з питань роботи житлово-комунального господарства, приватизації та використання майна територіальної громади міста

І. Про розгляд проектів рішень, які виносяться на розгляд виконавчого комітету:

1. Про надання згоди на здійснення капітального ремонту орендованого нерухомого майна міської комунальної власності, який дає право на зарахування витрат орендаря в рахунок орендної плати.

2. Про погодження наміру щодо передачі нерухомого майна міської комунальної власності в оренду на аукціоні та погодження умов і додаткових умов передачі («Хмельницька міська лікарня»).

3. Про погодження наміру щодо передачі нерухомого майна міської комунальної власності в оренду на аукціоні та погодження умов і додаткових умов передачі (ТОВ «Рома»).

4. Про погодження наміру щодо передачі нерухомого майна міської комунальної власності в оренду на аукціоні та погодження умов і додаткових умов передачі («Хмельницький міський лікувально-діагностичний центр»).

5. Про включення нежитлового приміщення міської комунальної власності на вул. Козацькій, 54 до Переліку другого типу.

6. Про включення нежитлового приміщення міської комунальної власності на вул. Ярослава Мудрого, 5 до Переліку другого типу.

7. Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозиції про надання згоди на безоплатну передачу в комунальну власність Хмельницької міської територіальної громади кімнат в гуртожитку на вул. Тернопільська, 40.

ІІ. Про розгляд проекту розміщення парковок в центральній частині міста Хмельницького.

ІІІ. Різне.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!