Новини

Ще одна амбулаторія сімейної медицини з’явиться в Хмельницькому

На вул. Кам’янецькій, 67 триває реконструкція нежитлового приміщення комунального підприємства «Хмельницький міський центр ПМСД №2» під амбулаторію загальної практики-сімейної медицини. Раніше тут працювала дитяча аптека і для того, щоб облаштувати сімейну амбулаторію потрібно виконати значні обсяги робіт. В приміщенні буде замінено водопровідну, каналізаційні, вентиляційні системи, облаштовано пожежну сигналізацію, виконано значні роботи з оздоблення кабінетів та інших приміщень тощо. Вартість робіт – понад 2 млн грн. Орієнтовний термін завершення ремонтних робіт – грудень цього року.

Після завершення реконструкції в приміщенні на Кам’янецькій, 67 запрацює сучасна амбулаторія, в якій хмельничани отримуватимуть медичні послуги, а лікарі працюватимуть в комфортних та сучасних умовах.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!