Рішення міської ради

Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною цільового призначення та надання земельної ділянки в оренду        

 

 

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА


Рішення дев'ятої сесії

№66 від 20.10.2021 р.

 

 

Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною цільового призначення та надання земельної ділянки в оренду                                      

 

Розглянувши пропозицію постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, керуючись Земельним кодексом України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про землеустрій», «Про Державний земельний кадастр», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити товариству з обмеженою відповідальністю «Насолода Поділля» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Курчатова, 6/4, 6/4-А площею 4214 м2 кадастровий номер 6810100000:02:001:0031 зі зміною цільового призначення з «03.07 - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі - землі житлової та громадської забудови» на «11.02 - для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості – землі промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення».

2. Затвердити обслуговуючому кооперативу «Алмазний» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, що розташована в с. Іванківці Хмельницького району площею 9045 м2 кадастровий номер 6825085100:06:011:0345 зі зміною цільового призначення з «01.03 – для ведення особистого селянського господарства – землі сільськогосподарського призначення» на «02.01 – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) - землі житлової та громадської забудови».

3. Затвердити акціонерному товариству «Хмельницькобленерго» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Львівське шосе, 38 площею 38 м2 кадастровий номер 6810100000:11:002:0068 зі зміною цільового призначення з «03.15 - для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови – землі житлової та громадської забудови» на «14.02 - для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії – землі промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення» та надати її в оренду терміном на 3 роки для  обслуговування комплектної трансформаторної підстанції КТП-601.

4. Затвердити Тульській Оксані Леонідівні проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Вінницькій, 82-А площею 1000 м2 кадастровий номер 6810100000:20:005:0300 зі зміною цільового призначення з «02.01 – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) - землі житлової та громадської забудови» на «03.10 – для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку) - землі житлової та громадської забудови».

5. По закінченню строку, на який буде укладено договір оренди землі, поновлення здійснюється за правилами ст. 1261 Земельного кодексу України.

5.1. Після закінчення строку, на який буде укладено договір оренди землі, орендар, який належно виконував обов’язки за умовами договору, має переважне право на укладання договору оренди землі на новий строк.

6. Передавати земельну ділянку на умовах благоустрою прилеглої території та її освітлення.

7. Направити рішення Хмельницькому управлінню Головного управління ДПС у Хмельницькій області для контролю за повним і своєчасним стягненням до бюджету плати за землю.

8. Фізична та юридичні особи, зазначені у даному рішенні, які мають намір  здійснити будівництво об’єкта будівництва на території Хмельницької міської територіальної громади, зобов’язані взяти участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури в порядку, передбаченому рішенням четвертої сесії Хмельницької міської ради № 68 від 17.02.2021.

9. Землекористувачам забезпечити вільний доступ до земельної ділянки відповідним службам для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд на них, що знаходяться в межах закріплених територій.

10. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови М.Ваврищука та Управління земельних ресурсів.

11. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

Міський голова  О. СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!