Новини

На Львівському шосе відновив роботу майданчик для платного паркування автомобілів

Від сьогодні відновив своє функціонування відведений майданчик для платного паркування транспортних засобів по Львівському шосе (північна сторона від виїзду з стоянки ПП «Ізіда» до входу в ринок «ВВК Поділля-2», від входу в ринок ТД «Тісса» до території буд. № 8). Площа відведеної земельної ділянки становить 1300 кв. м., кількість місць для паркування транспортних засобів - 130.

7 жовтня цього року під час чергового засідання виконавчого комітету Хмельницької міської ради було прийнято рішення, яким затверджено тариф на послуги з користування відведеними майданчиками для платного паркування одного транспортного засобу по Львівському шосе та по проспекту Миру на рівні 15 грн за годину паркування.

Оплатити вартість послуг з користування майданчиком для платного паркування можна за допомогою стаціонарно встановлених антивандальних технічних пристроїв (платіжних терміналів), які дозволяють забезпечити здійснення готівкової та безготівкової оплати.

Також в управління транспорту та зв’язку Хмельницької міської ради нагадують, що відповідно до рішення виконавчого комітету головні спеціалісти - інспектори з паркування управління транспорту та зв’язку мають право від імені виконавчого комітету Хмельницької міської ради, серед іншого, розглядати справи про адміністративне правопорушення, передбачене частиною першою статті 1521 Кодексу України про адміністративні правопорушення і накладати адміністративні стягнення (штраф в двадцятикратному розмірі від вартості однієї години послуги з користування тим майданчиком для платного паркування транспортних засобів, на якому знаходиться транспортний засіб у момент порушення).

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!