Новини

Відбудеться засідання постійної комісії

8 жовтня о 13.00 в сесійній залі міської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища. 

 

ПРОЕКТ

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища

1. Про розгляд звернення мешканців м-ну Гречани щодо непогодження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок, які знаходяться в гаражному масиві «Локомотив».

2. Про розгляд звернення громадянина Бащена А.Р. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 1 бокс 41 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

3. Про розгляд звернення громадянина Бевза А.А. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 3 бокс 31 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

4. Про розгляд звернення громадянки Бойчук Н.В. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 2 бокс 3117 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

5. Про розгляд звернення громадянина Бондара О.Г. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 3 бокс 44 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

6. Про розгляд звернення громадянина Вербового Д.М. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 3 бокс 7 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

7. Про розгляд звернення громадянина Вибодовського В.А. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 3 бокс 9 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

8. Про розгляд звернення громадянки Волощук Л.П. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 1 бокс 42 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

9. Про розгляд звернення громадянина Гадай П.І. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 3 бокс 8 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

10. Про розгляд звернення громадянина Гнідко М.В. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 2 бокс 7 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

11. Про розгляд звернення громадянина Гуменного В.І. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 2 бокс 318 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

12. Про розгляд звернення громадянки Гуменної Н.М. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0025 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, бокс 0 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

13. Про розгляд звернення громадянки Гуменної Н.М. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 1, бокс 8 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

14. Про розгляд звернення громадянки Гуменної Н.М. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0042 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 1, бокс 9, 10 для будівництва індивідуальних гаражів з метою передачі її у власність.

15. Про розгляд звернення громадянки Даніли Н.І. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 3 бокс 26 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

16. Про розгляд звернення громадянки Доброскокіної Т.В. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 3 бокс 56 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

17. Про розгляд звернення громадянки Дунець Ю.В. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 2 бокс 9 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

18. Про розгляд звернення громадянина Жабняка В.Б. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 3 бокс 21 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

19. Про розгляд звернення громадянина Жеребецького І.Ю. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 1 бокс 22 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

20. Про розгляд звернення громадянина Іщука М.І. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 2 бокс 5 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

21. Про розгляд звернення громадянина Катерноги В.Л. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 1 бокс 28 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

22. Про розгляд звернення громадянина Качуринця С.В. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 2 бокс 32 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

23. Про розгляд звернення громадянки Киричок О.В. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 1 бокс 45 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

24. Про розгляд звернення громадянки Коваль О.В. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 3 бокс 23 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

25. Про розгляд звернення громадянина Ковальчука В.О. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 1 бокс 5 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

26. Про розгляд звернення громадянина Копитко М.М. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 1 бокс 66 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

27. Про розгляд звернення громадянки Коцемир Н.О. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 1 бокс 53 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

28. Про розгляд звернення громадянина Лисяка В.К. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 1 бокс 1 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

29. Про розгляд звернення громадянина Литвинюка В.В. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 1 бокс 55 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

30. Про розгляд звернення громадянина Лукашова С.О. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 2 бокс 29 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

31. Про розгляд звернення громадянки Мартишевської Н.С. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 2 бокс 47 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

32. Про розгляд звернення громадянки Марущак Л.А. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 3 бокс 1 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

33. Про розгляд звернення громадянина Мацідона С.О. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 3 бокс 43 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

34. Про розгляд звернення громадянина Михайлова В.Ф. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 3 бокс 51 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

35. Про розгляд звернення громадянки Молодих Г.І. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 3 бокс 4 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

36. Про розгляд звернення громадянки Омельчук Р.В. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 1 бокс 23 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

37. Про розгляд звернення громадянки Панасюк-Груши О.В. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 2 бокс 22 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

38. Про розгляд звернення громадянина Пасатюка М.П. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 3 бокс 28 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

39. Про розгляд звернення громадянина Петрова В.В. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 1 бокс 51 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

40. Про розгляд звернення громадянина Плюти В.В. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 3 бокс 29 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

41. Про розгляд звернення громадянина Подокопного О.Л. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 3 бокс 2 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

42. Про розгляд звернення громадянина Процака Д.М. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 31 бокс 21 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

43. Про розгляд звернення громадянки Рак Ю.В. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 2 бокс 28 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

44. Про розгляд звернення громадянки Савчук О.М. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 3 бокс 16 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

45. Про розгляд звернення громадянина Сімінела О.О. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 2 бокс 46 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

46. Про розгляд звернення громадянина Соколова О.В. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 1 бокс 24 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

47. Про розгляд звернення громадянки Фролової О.П. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 2 бокс 50 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

48. Про розгляд звернення громадянки Шелест О.В. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 3 бокс 12 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

49. Про розгляд звернення громадянина Шпорта В.Є. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 2 бокс 49 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

50. Про розгляд звернення громадянина Юрчака Р.Р. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 3 бокс 3 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

51. Про розгляд звернення громадянина Барбухи В.А. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0045 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 1 бокс 29, 30 для будівництва індивідуальних гаражів з метою передачі її у власність.

52. Про розгляд звернення громадянки Белякової О.І. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0042 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 2 бокс 14, 15 для будівництва індивідуальних гаражів з метою передачі її у власність.

53. Про розгляд звернення громадянки Белякової О.І. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 2 бокс 6 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

54. Про розгляд звернення громадянина Бяласа В.С. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 2 бокс 30 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

55. Про розгляд звернення громадянина Кощуби О.С. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 3, бокс 22 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

56. Про розгляд звернення громадянина Корчмарука О.М. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 3, бокс 35 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

57. Про розгляд звернення громадянки Лукасевич Д.В про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 2, бокс 20 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

58. Про розгляд звернення громадянки Пірог Г.І. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 2, бокс 64 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

59. Про розгляд звернення громадянина Свороня К.Г. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 1, бокс 44 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

60. Про розгляд звернення громадянина Фаріона М.С. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 1, бокс 15 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

61. Про розгляд звернення громадянина Цімарного В.Ф. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 3, бокс М для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

62. Про розгляд звернення громадянина Цімарного В.Ф. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 3, бокс 30 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

63. Про розгляд звернення громадянина Поперечного М.С. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 2, бокс 8 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

64. Про розгляд звернення громадянина Поперечного С.В. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 2, бокс 36 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

65. Про розгляд звернення громадянина Поперечного С.В. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 2, бокс 35 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

66. Про розгляд звернення громадянина Шаховала А.Б. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 1, бокс 6 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

67. Про розгляд звернення громадянки Матейко Т.С. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0042 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 3, бокс 61, 62 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

68. Про розгляд звернення громадянки Кравчук Н.С. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 2, бокс 45 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

69. Про розгляд звернення громадянина Басістого В.І. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 2, бокс 31 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

70. Про розгляд звернення громадянки Гуменюк І.Г. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0042 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 2, бокс 51, 52 для будівництва індивідуальних гаражів з метою передачі її у власність.

71. Про розгляд звернення громадянина Зілінського М.М. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 2, бокс 48 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

72. Про розгляд звернення громадянина Корніцького Б.М. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 3, бокс 5 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

73. Про розгляд звернення громадянина Кравчука Д.І. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 2, бокс 44 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

74. Про розгляд звернення громадянки Мельничук З.І. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 1, бокс 26 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

75. Про розгляд звернення громадянина Мержвінського В.В. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 2, бокс 19 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

76. Про розгляд звернення громадянина Міхалця О.П. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 1, бокс 4 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

77. Про розгляд звернення громадянки Сверидової О.Г. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 1, бокс 43 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

78. Про розгляд звернення громадянина Слободяна В.Й. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 1, бокс 13 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

79. Про розгляд звернення громадянина Ткачука О.В. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 2, бокс 37 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

80. Про розгляд звернення громадянина Щерби О.В. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 3, бокс 37 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

81. Про розгляд звернення громадянки Кундиловської А.С. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 1, бокс 46 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

82. Про розгляд звернення громадянки Мар’янич Т.Г. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 2, бокс 61 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

83. Про розгляд звернення громадянина Олянюка В.І. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Вокзальна, кооператив «Локомотив» по будівництву та експлуатації гаражів, блок 1, бокс 52 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!