Новини

Василь Новачок провів виїзний прийом мешканців села Черепівка

Тривають виїзні прийоми громадян з особистих питань у населених пунктах Хмельницької громади. Сьогодні із мешканцями села Черепівка, яке входить до Олешинського старостинського округу, спілкувався заступник міського голови – директор департаменту інфраструктури Василь Новачок.

Протягом прийому було порушено понад 20 питань. Говорили про виділення земельної ділянки для облаштування місцевого кладовища, оренди ставка за межами села, відновлення зовнішнього освітлення, повернення майна громади села, що знаходилось у місцевому будинку культури, виконання ремонтних робіт у школі, забезпечення питною водою села та інше.

Окремо мешканці наголошували на важливості виконання капітального ремонту дороги Калинівка – Черепівка.

Жодне звернення громадян заступник міського голови Василь Пилипович не залишив без належної уваги та детального роз’яснення. Конкретні доручення з порушених питань дав керівникам відповідних виконавчих органів міської ради.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!