Новини

Студенти Хмельницького національного університету завітали на екскурсію до Хмельницької міської ради

Сьогодні студенти першого та другого курсів Хмельницького національного університету мали можливість познайомитися із представниками місцевого самоврядування та роботою Хмельницької міської ради. На початку екскурсії про будівлю міської ради та історію Проскурова – Хмельницького розповіла директор музею історії міста Хмельницького Галина Барабаш.

Під час другої частини екскурсії студенти працювали в сесійній залі. Керуючий справами виконавчого комітету Хмельницької міської ради Юлія Сабій розповіла молоді про склад депутатського корпусу, важливість злагодженої роботи міського голови та депутатів. Окремо Юлія Сергіївна зупинилася на важливості самоосвіти та постійної роботи над собою.

«Закликаю вас бути активними та долучатися до життя громади. Ми даємо чимало можливостей для цього. Ви можете пройти практику в структурних підрозділах міської ради під час навчання у вищому навчальному закладі. Після здобуття освіти є можливість стажування в міській раді. За підсумками стажування можна отримати пропозицію працевлаштування. Також діє освітній проект «Школа сучасного лідера», де ми навчаємо не боятися та йти вперед у своєму розвитку», - розповіла Юлія Сабій.

Після завершення спілкування в подарунок студенти отримали брошуру «Хмельницька міська рада. Проскурівське реальне училище» (з серії «Пам’ятки історії та архітектури міста Хмельницького», автор С. Єсюнін).

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!