Новини

Фестиваль до Всеукраїнського дня дошкілля відбувся у Хмельницькому

У рамках відзначення Всеукраїнського дня дошкілля у Центрі професійного розвитку педагогічних працівників відбувся тематичний фестиваль. Вітаючи присутніх, заступник міського голови Михайло Кривак відзначив велику відповідальність і надзвичайну важливість професії.

«Саме вихователі, керівники закладів, помічники вихователів, медичні працівники багато інших фахівців дошкільних закладів освіти закладають основи майбутнього громадянина. Ви вкладаєте надзвичайно багато зусиль, адже це не просто професія, а покликання. Це ваш свідомий вибір і ми вам дякуємо за це», - зазначив Михайло Михайлович.

Також заступник міського голови виконав приємну місію – вручив подяки, грамоти, почесні грамоти Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради кращим представникам дошкілля Хмельницької громади.

У рамках фестивалю проведено тематичні майстерки. Під час спілкування говорили про нові методи подачі матеріалу, способи зацікавлення дітей, професійне зростання вихователя та співпрацю з батьками. Особливу увагу приділили питанню підготовки вихованців дитячого садочка до школи.

Подібні заходи є досить цікавими та корисними для учасників, адже дають можливість не лише отримати корисну інформацію, обмінятися досвідом, а й просто поспілкуватися з однодумцями.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!