Рішення міської ради

Про внесення змін до рішення дев’ятнадцятої сесії міської ради від 06.08.2008 року №13

 

 

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА


Рішення двадцять сьомої сесії

№3 від 24.06.2009 р.

 

Втратило чинність відповідно до:

рішення  8-ї сесії міської ради від 23.09.2021 №11

 

 

Про внесення змін до рішення дев’ятнадцятої сесії міської ради від 06.08.2008 року №13

 

Розглянувши пропозиції виконавчого комітету міської ради, керуючись ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до рішення дев’ятнадцятої сесії міської ради від 06.08.2008 року №13 “Про затвердження Положення про надання проїзних документів багатодітним сім’ям, жінкам, яким присвоєно почесне звання України “Мати – героїня”, батькам дітей – інвалідів, для супроводу дітей до дошкільних та навчальних закладів, перекладачам-дактилологам по м.Хмельницькому”:

1.1. доповнивши додаток до рішення підпунктом 1.5.5 наступного змісту: “надання щомісячних проїзних квитків соціальним працівникам Хмельницького благодійного фонду “Хесед Бешт”;

1.2. доповнивши в назві рішення та по тексту після слів: “перекладачам-дактилологам” словами: “соціальним працівникам Хмельницького благодійного фонду “Хесед Бешт”, крім підпункту 1.5.4.

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на управління праці та соціального захисту населення, заступника міського голови Г.Давиденка.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення.

 

Міський голова С.Мельник

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!