Новини

Відбудеться публічна презентація Положення про Шкільний громадський бюджет

17 вересня о 13.00 розпочнеться публічна презентація Положення про Шкільний громадський бюджет. Презентація пройде в режимі онлайн із трансляцією на офіційній сторінці Хмельницької міської ради у мережі фейсбук.

Участь у заході візьмуть Хмельницький міський голова Олександр Симчишин, заступниця Голови Офісу Ради Європи в Україні Олена Литвиненко та експерти Проєкту «Зміцнення громадської участі у демократичному процесі прийняття рішень в Україні», заступник міського голови Михайло Кривак, директорка Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради Надія Балабуст.

Захід проводиться в межах реалізації Проєкту Ради Європи «Зміцнення громадської участі у демократичному процесі прийняття рішень в Україні».

Мета - представлення інноваційного Положення про Шкільний громадський бюджет для депутатів Хмельницької міської ради, службовців міської ради, громадськості міста, представників закладів освіти, батьківського комітету та представників учнівського самоврядування задля їх ознайомлення з новим інструментом громадської участі та прийняття його на черговій сесії міської ради.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!