Новини

Про проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку та території Хмельницької міської територіальної громади

Керуючись пунктом 4 розділу 2 Порядку проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України № 150 від 13.06.2016, повідомляємо про проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку та території Хмельницької міської територіальної громади, який відбудеться 19 жовтня 2021 року о 09.00 годині в Управлінні житлової політики і майна (м. Хмельницький, вул. Проскурівська, буд. 1). Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій - 18 жовтня 2021 року до 12:00 год.

Повний текст рішення виконавчого комітету Хмельницької міської ради № 805 від 26.08.2021 «Про затвердження конкурсної документації з призначення управителя багатоквартирного будинку на території Хмельницької міської територіальної громади» доступний на офіційному веб-сайті Хмельницької міської ради за посиланням.

З умовами проведення конкурсу можна ознайомитися тут.

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!