Новини

До уваги водіїв! З 1 вересня інспектори з паркування почнуть оформляти постанови про вчинення адміністративного правопорушення

З 21 липня в місті почала працювати інспекція з паркування. Перед початком роботи інспекції було проведено онлайн-опитування, в якому більше 57% хмельничан, що висловили свою думку, підтримали ідею створення інспекції з паркування. Інспектори проводили роз’яснювальну роботу, після фіксації порушення на лобовому склі автомобіля залишали попереджувальні повідомлення. З 1 вересня вони почнуть оформляти адміністративні постанови, які передбачають сплату штрафу.

«За 1,5 місяці роботи інспектори з паркування зафіксували 867 випадків порушень правил паркування.

Жоден з власників авто не сплатив штраф, адже, як і було анонсовано, постанови до 1 вересня не виносяться. Хочу зазначити, що особисто отримав 3 листи від власників авто, які просили реквізити для сплати штрафу і відверто визнавали свої порушення. Також інспекція за кілька тижнів отримала перший досвід і налаштувала роботу практично.

Але з 1 вересня інспектори почнуть оформляти постанови про вчинення адміністративного правопорушення на усіх автовласників, чиї авто будуть порушувати правила паркування.

Наголошую на тому, що основна мета інспекції - не штраф, а наведення ладу на дорогах і тротуарах», - зазначив заступник міського голови Микола Ваврищук.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!