Новини

Вчетверте в Хмельницькому пройшли «МоДні»

Уже вчетверте в Хмельницькому відбувся фешн-захід «МоДні», організований в рамках міської програми «Громадські ініціативи». Минулого року проєкт відбувався в онлайн форматі, цьогоріч повернулися до традиційних показів. Головна мета - підтримка локального виробництва.

Цього року в програмі було чотири дитячі колекції та п’ять дорослих. Дитячі колекції було представлено такими брендами, як Suzie, LiYa, Di&Li, Гарматюк кідс. Для дорослих свій одяг продемонстрували Stimma, Кeномі, Bessa, HOCHUBrand, MBocharova.

Участь в проекті є доброю можливістю для місцевих виробників ще раз заявити про себе та продемонструвати власну продукцію.

Яскраве дійство зібрало чимало зацікавлених у модних тенденціях. Хмельницькі виробники показали свої колекції, зібрали багато оплесків та захоплених відгуків.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!