Новини

Відбулося засідання Ради бізнесу при Хмельницькому міському голові

Відбулося засідання Ради бізнесу та зустріч із представниками бізнесу в рамках проєкту «Оголені».

«На території "Приватної друкарні" відбулося засідання Ради бізнесу. Прозвітували про ефективність наших міських програм, розповіли про заплановані візити бізнес-делегацій в Узбекистан, Туреччину. Презентували підприємцям онлайн-платформу "Купуй Хмельницьке". Говорили також про можливості співпраці бізнесу з ІТ-кластером. Як завжди у ділових, професійних людей - предметна, конструктивна розмова. Дякую за співпрацю і соціальну відповідальність!

Сьогодні також відбулася зустріч із представниками бізнесу в рамках проєкту «Оголені».

Проєкт реалізовується Агенцією розвитку Хмельницького за підтримки Українського культурного фонду. На зустрічі презентували перші результати щодо впровадження дизайн коду Проскурівської, зокрема рекомендації щодо вивісок, обговорили успішні та менш успішні приклади. Багато дискутували з цього приводу із бізнесом.

Спілкувалися із експертами їз Дрогобича та Івано-Франківська, які поділилися своїм досвідом та вже напрацьованими кейсами.

Працюємо далі…» - зазначив міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі Фейсбук.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!