Рішення міської ради

Про внесення змін до рішення двадцять восьмої сесії Хмельницької міської ради від 30.10.2013 року №11

 

 

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА


Рішення сорок шостої сесії

№11 від 24.12.2014 р.

 

Втратило чинність відповідно до

рішення 7-ї сесії міської ради від 14.07.2021 №40

 

 

Про внесення змін до рішення двадцять восьмої сесії Хмельницької міської ради від 30.10.2013 року №11

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до рішення двадцять восьмої сесії Хмельницької міської ради від 30.10.2013р. №11 “Про впорядкування управління об’єктами комунальної власності територіальної громади міста Хмельницького”, виклавши пункт 4 рішення у наступній редакції:

“4. Проводити списання майна бюджетних установ, організацій міської комунальної власності в порядку, передбаченому для списання майна комунальних підприємств, відповідно до рішення тринадцятої сесії міської ради від 14.12.2011р. №4 “Про затвердження Положення про порядок списання майна, що є комунальною власністю територіальної громади м.Хмельницького і перебуває на балансі комунальних підприємств, засновником яких є Хмельницька міська рада, та втрату чинності п.3 рішення 21 сесії міської ради від 11.07.2001р. №1”.

Списання майна бюджетних установ, організацій міської комунальної власності проводити при наявності листа-погодження виконавчого органу міської ради, у підпорядкуванні якого знаходиться бюджетна установа, організація, листів-погоджень управління комунального майна та фінансового управління, без листа-погодження департаменту економіки”.

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на першого заступника міського голови О.Віннікова.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань приватизації та використання майна територіальної громади міста.

 

Секретар міської ради К.Чернилевський

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!