Рішення міської ради

Про внесення доповнення у додаток 5 до рішення двадцять восьмої сесії міської ради від 30.10.2013р. №11

 

 

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА


Рішення тридцять сьомої сесії

№9 від 30.04.2014 р.

 

 

Втратило чинність відповідно до:

рішення 7-ї сесії міської ради від 14.07.2021 №40

 

Про внесення доповнення у додаток 5 до рішення двадцять восьмої сесії міської ради від 30.10.2013р. №11

 

Розглянувши пропозицію постійної комісії міської ради з гуманітарних питань, з метою покращення матеріально-технічної бази міського комунального підприємства кінотеатр ім.Т.Г.Шевченка та керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести доповнення у додаток 5 до рішення двадцять восьмої сесії міської ради від 30.10.2013р. №11 «Про впорядкування управління об’єктами комунальної власності територіальної громади міста»: доповнивши «Методику розрахунку та розподілу орендної плати за комунальне майно територіальної громади міста Хмельницького» пунктом 2.5.7. наступного змісту: «Кошти отримані від оренди нерухомого майна (будівель, споруд, приміщень), що перебуває на балансі міського комунального підприємства кінотеатр ім.Т.Г.Шевченка залишаються у розмірі 100% підприємству».

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на першого заступника міського голови О.Віннікова та управління комунального майна.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з гуманітарних питань та постійну комісію з питань приватизації та використання майна територіальної громади міста.

 

Міський голова С.Мельник

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!