Рішення виконавчого комітету

"Про затвердження переліку товаровиробників, яким надається часткове відшкодування участі у ярмарково-виставкових заходах з міського бюджету"

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 22.07.2021 № 714

Про затвердження переліку товаровиробників, яким надається часткове відшкодування участі у ярмарково-виставкових заходах з міського бюджету

З метою надання фінансової підтримки за рахунок коштів міського бюджету для місцевих товаровиробників, розглянувши подання управління економіки міської ради, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», в рамках Програми розвитку підприємництва міста Хмельницького на 2019-2021 роки, відповідно до Порядку часткового відшкодування участі місцевих товаровиробників у ярмарково-виставкових заходах з міського бюджету, затвердженого рішенням сесії Хмельницької міської ради від 26.06.2019 року №8, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити перелік товаровиробників, яким надається часткове відшкодування з міського бюджету за фактом участі у ярмарково-виставкових заходах, згідно з таблицею:

Назва підприємства

Код ЄДРПОУ

Фактичні витрати, грн

Сума відшкодування, грн

АТ «Завод «ТЕМП»

14309942

119546,00

59773,00

18000,00

9000,00

2. Управлінню економіки міської ради укласти договір з підприємством на часткове відшкодування та перерахувати відповідну суму коштів.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Р. Примуша.

Міський голова  О. СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!