Рішення виконавчого комітету

"Про включення квартир до числа службових, надання житла громадянам міста та виключення квартир з числа службових"

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ 

від 22.07.2021 № 686

Про включення квартир до числа службових, надання житла громадянам міста та виключення квартир з числа службових

Розглянувши матеріали, надані відділом обліку та розподілу житлової площі,  звернення Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області, комунального підприємства «Хмельницьктеплокомуненерго», заяву Кривоноса О. М., Головного управління Національної гвардії України, управління комунальної інфраструктури, керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Житловим кодексом Української РСР, постановою Ради Міністрів УРСР від 04.02.1988 року № 37 «Про службові жилі приміщення», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Задовольнити клопотання Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області та включити до числа службових:
  • двокімнатну квартиру ...;
  • двокімнатну квартиру ...;
  • двокімнатну квартиру ...;
  • двокімнатну квартиру ...;
  • двокімнатну квартиру ....
  1. Надати сім’ї Кривоноса Олександра Михайловича, ... однокімнатну квартиру . Квартира реконструйована, згідно з декларацією від 02 липня 2021 року № ХМ101210702723.
  2. Виключити з числа службових двокімнатну квартиру ... в якій проживає сім’я працівника КП «Хмельницьктеплокомуненерго» Муляра Олександра Михайловича,  Потреба у використанні квартири, як службової відпала. Перебуває на квартирному обліку з 25.12.2014 р., знімається з квартирного обліку.
  3. Виключити з числа службових однокімнатну квартиру ..., в якій проживає сім’я працівника КП «Хмельницьктеплокомуненерго» Остапюк Ольги Ігорівни, ... Потреба у використанні квартири, як службової відпала. Перебуває на квартирному обліку з 08.11.2018 р., з врахуванням часток в приватизованих квартирах, знімається з квартирного обліку.
  1. Виключити з числа службових однокімнатну квартиру ..., в якій проживає працівник КП «Хмельницьктеплокомуненерго» Хільченко Ірина Леонідівна, ... Потреба у використанні квартири, як службової відпала. Перебуває на квартирному обліку з 08.11.2018 р., знімається з квартирного обліку.
  2. Виключити з числа службових трикімнатну квартиру... в якій проживає військовослужбовець запасу Національної гвардії України Куцяк Інна Михайлівна, ... Потреба у використанні квартири, як службової відпала.
  3. Виключити з числа службових однокімнатну квартиру ..., в якій проживає військовослужбовець Національної гвардії України Тимошенко Андрій Володимирович, ... Потреба у використанні квартири, як службової відпала.
  4. Виключити з числа службових однокімнатну квартиру ..., в якій проживає військовослужбовець запасу Національної гвардії України Нестеров Ігор Іванович, ...Потреба у використанні квартири, як службової відпала.
  5. Внести зміни в п. 3 рішення виконавчого комітету від 08.04.2021 р. № 301 «Про надання житла та відмову у виключенні квартири з числа службових» замінивши слова «управління комунальної інфраструктури департаменту інфраструктури міста» на «управління комунальної інфраструктури Хмельницької міської ради».
  6.  Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Ю. Сабій.

Міський голова О. СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!