Рішення міської ради

Про внесення змін до рішення сорок другої сесії міської ради від 17.09.2014 №17

 

 

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА


Рішення сьомої сесії

№39 від 14.07.2021 р.

 

Про внесення змін до рішення сорок другої сесії міської ради від 17.09.2014 №17

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету Хмельницької міської ради, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», розпорядженням Кабінету Міністрів України від 12.06.2020 №727-р «Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Хмельницької області», рішенням першої сесії Хмельницької міської ради «Про перейменування та створення виконавчих органів Хмельницької міської ради та затвердження положень про їх діяльність» від 08.12.2020 №19, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до рішення сорок другої сесії міської ради від 17.09.2014 №17 «Про затвердження Порядку подання та розгляду пропозиції щодо передачі об’єктів в комунальну власність міста та утворення і роботи комісій з питань  передачі  в комунальну власність міста», а саме замінивши в назві, тексті та додатку до рішення вирази «комунальну власність міста», «комунальна власність територіальної громади», «комунальна власність територіальної громади міста» та «комунальна власність територіальної громади м.Хмельницького» на «комунальну власність Хмельницької міської територіальної громади», вираз «управління житлово-комунального господарства» на «управління житлової політики і майна», в пункті 2.6 розділу ІІ додатку до рішення вираз «управління комунального майна» на «управління житлової політики і майна» у відповідних відмінках, виключивши вираз «управління комунального майна» з пункту 3.9 розділу ІІІ додатку до рішення.

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови - директора департаменту інфраструктури міста В.Новачка та управління житлової політики і майна.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань роботи житлово-комунального господарства, приватизації та використання майна територіальної громади міста.

 

Міський голова О.СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!