Новини

Запрошуємо близнюків і двійнят Хмельницької громади взяти участь у параді близнят

Щороку до міжнародного Дня захисту дітей у Хмельницькому проходить парад близнят. Гарну традицію започаткувало управління молоді та спорту Хмельницької міської ради.

Цьогоріч святкова хода – парад близнят відбудеться у вівторок, 1 червня, у День захисту дітей. Захід проводитиметься вдев’яте. Запрошуємо близнюків та двійнят, жителів Хмельницької міської територіальної громади, взяти участь у традиційному заході. Вік учасників – необмежений.

Збір учасників - о 16.15 год. поблизу ТЦ "Дитячий світ". Далі під звуки Хмельницького муніципального естрадно-духового оркестру з Народним колективом мажореток «Альфа» колона рухатиметься вулицею Проскурівською до майданчика перед кінотеатром ім. Т. Шевченка. Тут з 17.00 год. на учасників параду та їхніх рідних очікуватиме святкова програма та "Інклюзивний дитячий модний показ «Окрилені Ангели» за участю особливих діток.

Традиційно учасники свята отримають подарунки та призи.

Телефон для довідок: 76-41-09, управління молоді та спорту Хмельницької міської ради.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!