Новини

За результатами конкурсного відбору комунальну установу «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» очолила Оксана Ратушняк

21 травня відбулися етапи конкурсного відбору на заміщення посади директора комунальної установи Хмельницької міської ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників». За результатами складання кваліфікаційного іспиту за напрямами (знання законодавства у сфері освіти, основ педагогіки та знання основ управління діяльністю центру професійного розвитку педагогічних працівників) Оксану Григорівну Ратушняк було допущено до публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку Центру, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії.

За результатами таємного голосування переможцем конкурсу на посаду директора комунальної установи Хмельницької міської ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» обрано Оксану Григорівну Ратушняк.

Протокол №4 від 21.05.21 р. на посаду директора Центру.docx

Додаток до протоколу 4 від 21.05.2021.docx

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!