Новини

До Дня Героїв – спортивні змагання

У Хмельницькому стартувала міська ліга «Дитяча легка атлетика IAAF». Спортивні змагання приурочені відзначенню Дня Героїв. Управління молоді та спорту Хмельницької міської ради та Департамент освіти і науки Хмельницької міської ради спільно з командою Міського Центру по роботі з дітьми та підлітками за місцем проживання провели перший відбірковий етап міської ліги за програмою «Дитяча легка атлетика IAAF».

Змагання, які відбуваються на спортивних шкільних майданчиках міста, проводяться у 7 турів. У змаганнях беруть участь команди учнів п‘ятих класів закладів загальної середньої освіти.

Перший відбірковий етап групи А відбувся сьогодні на спортивному майданчику спеціалізованої загальноосвітньої школи №27. Переможцем стала команда Технологічного багатопрофільного ліцею ім. А. Мазура.

Фінальний тур відбудеться 26 травня.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!