Новини

«ХНУ-ДЮСШ-1» став чемпіоном України з гандболу у Першій лізі

У Хмельницькому відбувся заключний етап чемпіонату України з гандболу серед чоловічих команд у Першій лізі. Наша команда «ХНУ-ДЮСШ 1» була лідером турнірної таблиці за підсумками сезону, тому на домашньому майданчику повинна була закріпитись у верхній стрічці та перемогою завершити сезон 2020/2021 року.

Команда зіграла два матчі та здобула дві перемоги. Перший матч зіграли з командою «ЦСКА-ШВСМ» з Києва з рахунком 29:21. Другий матч завершився з рахунком 33:22, який грали з «ДЮСШ ім. Лагутіна».

За підсумками сезону команда «ХНУ-ДЮСШ 1» посіла перше місце, набравши 27 очок. Команда «Вінниця» посіла друге місце з результатом 22 очка, а команда «ЦСКА-ШВСМ» з Києва здобула третє місце, набравши 19 очок.

Підготували команду тренери Катерина Заспа та Олег Базильчук.

Щиро вітаємо нашу чоловічу команду та наставників з гарним сезоном та чудовою грою! Бажаємо успіхів та перемог у сезоні 2021/2022!

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!