Новини

Міський голова Олександр Симчишин зустрівся з представниками ДУ «ЮКРЕЙНІНВЕСТ»

Обговорили напрями співпраці міста Хмельницького з установою, що допомагає залучати інвестиції в економіку країни.

Сергій Цівкач, виконавчий директор ДУ «ЮКРЕЙНІНВЕСТ» переконаний – завдяки такій співпраці ефективність спілкування з потенційними інвесторами значно зросте, а успішний досвід у підтримці виробника, який демонструє Хмельницький, може стати прикладом для всієї країни.

«Вперше почув про таку цікаву програму, як відшкодування участі місцевого виробника у великих виставках, - наголосив пан Сергій, - вивчимо її детальніше. Також ми готові координувати зустрічі з потенційними інвесторами закордоном, адже дуже часто країни, що приймають офіційні делегації, ставляться до таких візитів надто формально».

«Наша ділянка, виділена під індустріальний парк, вже готова прийняти інвесторів. Також маємо що запропонувати й дрібнішим компаніям, що захочуть працювати у нас, - розповів міський голова Олександр Симчишин. – Маємо успішний досвід залучення інвестицій і супроводу такого бізнесу. Це підтверджується високим рівнем інвестпривабливості міста, визначеним рейтинговими агентствами».

ДУ «ЮКРЕЙНІНВЕСТ» є державною установою нового формату, яка утворена з метою залучення іноземних інвестицій в економіку України, вдосконалення інвестиційного іміджу України, а також супроводження інвестиційних проектів іноземних інвесторів.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!